Castigatorul marelui premiu al Festivalului "Laura Stoica", care va avea loc la Bucuresti, intre 8 si 10 octombrie, va fi recompensat cu un premiu de 5.000 de euro, locul intai fiind rasplatit cu 2.000 de euro, locul doi - 1.500 de euro, iar locul tr
Castigatorul marelui premiu al Festivalului "Laura Stoica", care va avea loc la Bucuresti, intre 8 si 10 octombrie, va fi recompensat cu un premiu de 5.000 de euro, locul intai fiind rasplatit cu 2.000 de euro, locul doi - 1.500 de euro, iar locul trei - 1.000 de euro, informeaza organizatorii. Pregatirile pentru Festivalul "Laura Stoica" au intrat in linie dreapta, ultima preselectie pentru eveniment urmand sa aiba loc pe 14 si 15 septembrie, incepand cu ora 10.00, la Sala Nichita Stanescu a Ministerului Internelor, Reformei si Administratiei. Festivalul "Laura Stoica" va avea loc intre 8 si 10 octombrie si are ca scop descoperirea si incurajarea tinerelor talente. In memoria Laurei Stoica va fi organizat la Targoviste un concert in cadrul caruia vor evolua Nicu Alifantis si Zan, Nico, Vali Craciunescu, Krypton, Maria Buza si altii. Evenimentul este sprijinit de catre Primaria orasului Targoviste, evenimentul fiind cuprins in cadrul manifestarilor prilejuite de ziua orasului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.