Gica Hagi a declarat joi seara, la emisiunea 100% de la Realitatea TV, ca ramane la Steaua fiindca este convins ca Gigi Becali nu poate fi mai dur decat a fost in atacul de acum doua saptamani. "Multi isi doreau sa plec, dar n-am facut-o. Mai rau de
Gica Hagi a declarat joi seara, la emisiunea 100% de la Realitatea TV, ca ramane la Steaua fiindca este convins ca Gigi Becali nu poate fi mai dur decat a fost in atacul de acum doua saptamani. "Multi isi doreau sa plec, dar n-am facut-o. Mai rau de atat nu poate sa fie, de-asta am si ramas", a spus Hagi. "Regele" a reafirmat ca Becali are tot dreptul sa ia decizii si sa comenteze la clubul sau, dar i-a cerut, din nou, ca problemele ivite sa fie rezolvate intre patru ochi, si nu prin intermediul presei. "Suparat, suparat, dar trebuia sa-mi treaca. Cineva mi-a spus ca in viata sa schimb ce pot. Probabil Gigi a fost influentat de unii care stau pe langa el, nu cred ca el a gandit toate astea. Cu siguranta nu a venit de la el. Patronul e numarul unu, e echipa lui, patronul e cel mai mare, poate sa faca ce vrea, orice, dar rolul i l-a dat cuiva, responsabilitatea i-a dat-o antrenorului si trebuie sa aiba incredere. Cred ca a inteles, de aceea mi-a dat-o la inceput. Daca vorbeam intre patru ochi era mult mai bine. Cred ca Gigi e constient ca n-a fost bine ce a facut. Nu cred ca Gigi a gandit chiar atat de rau. Daca ma va asculta si pe mine nu vor mai fi probleme. Nu uit, dar nu am rautati, nu poti uita cand te doare ceva, dar nu sunt razbunator. Eu nu am provocat niciodata nimic, altii au facut-o", a spus Hagi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.