Grupul brazilian de stat Petrobras se asteapta sa devina una dintre primele cinci companii petroliere din lume, cu un plan de investitii de 112,4 miliarde dolari pentru perioada 2008-2012, a anuntat presedintele grupului, Jose Sergio Gabrielli, relat
Grupul brazilian de stat Petrobras se asteapta sa devina una dintre primele cinci companii petroliere din lume, cu un plan de investitii de 112,4 miliarde dolari pentru perioada 2008-2012, a anuntat presedintele grupului, Jose Sergio Gabrielli, relateaza AFP, citat de NewsIn. Aproximativ 97,4 mld. dolari vor fi investiti in Brazilia, iar restul de 13% din suma totala, reprezentand aproximativ 15 miliarde dolari, vor fi investiti pe plan international, a declarat Gabrielli, cu ocazia unei intalniri cu oamenii de afaceri din Sao Paolo. Pentru a intra intre primele cinci companii petroliere din lume, "trebuie sa ne dezvoltam in toate sectoarele", a mai precizat Gabrielli.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.