Trei angajati ai “Apa Nova” si “Aquatot” si-au pierdut, ieri, viata in timp ce efectuau o lucrare intr-un canal subteran din cartierul bucurestean Militari. Cauza: emanatii ale unui gaz a carui natura nu a fost, inca, stabili
Trei angajati ai “Apa Nova” si “Aquatot” si-au pierdut, ieri, viata in timp ce efectuau o lucrare intr-un canal subteran din cartierul bucurestean Militari. Cauza: emanatii ale unui gaz a carui natura nu a fost, inca, stabilita. Un al patrulea muncitor a reusit sa se salveze, ba chiar a mai carat si un coleg afara din canal, insa efortul s-a dovedit zadarnic, deoarece acesta din urma era deja decedat.

Tragedia a avut loc in cartierul bucurestean Militari, in zona Valea Cascadelor, pe strada Oboga, in jurul orei 12,15. Patru angajati ai companiilor “Apa Nova” si “Aquatot” au coborat intr-un camin de vana, pentru a inchide apa, caci aveau o lucrare de efectuat pe o strada din apropiere. Doar unul dintre ei a mai reusit, din pacate, sa iasa. Muncitorul a carat si unul dintre colegi afara din canal, dar efortul s-a dovedit zadarnic, deoarece acesta din urma era deja mort. Ceilalti doi ramasi in canal si-au pierdut, de asemenea, viata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.