Galeriile de Arta  „Brukenthal" din Sibiu au nevoie de un director. Ministerul Culturii si Cultelor (MCC)  anunta ca, pentru cei interesati de ocuparea functiei, conditiile de participare sunt urmatoarele: studii superioare de lunga d
Galeriile de Arta „Brukenthal" din Sibiu au nevoie de un director. Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) anunta ca, pentru cei interesati de ocuparea functiei, conditiile de participare sunt urmatoarele: studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, titlul stiintific de doctor, experienta in domeniu de minimum 10 ani, experienta manageriala, cunoasterea a doua limbi straine de circulatie internationala, cunostinte de operare PC. Potrivit site-ului MCC, inscrierile la concurs, care vor consta intr-o lucrare scrisa si un interviu, se fac la sediul institutiei din Şoseaua Kiseleff nr. 30, pana la 7 septembrie.Muzeul National Brukenthal, condus actualmente de directorul general Sabin Adrian Luca, a fost retrocedat la sfarsitul lui 2005 Parohiei Evanghelice CA din Sibiu. Ministerul Culturii si Cultelor si Parohia Evanghelica CA din Sibiu au semnat atunci un acord prin care muzeul va ramane pentru totdeauna deschis publicului. Totodata s-a stabilit ca MCC se va ocupa in continuare de finantarea Muzeului Brukenthal, fara contributii din partea Parohiei Evanghelice din Sibiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.