Trei persoane au ajuns, ieri, la Spitalul Clinic Judetean Constanta dupa ce soferul microbuzului care le transporta la Negru - Voda a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat la intrarea in localitatea constanteana Movilita. Un microbuz
Trei persoane au ajuns, ieri, la Spitalul Clinic Judetean Constanta dupa ce soferul microbuzului care le transporta la Negru - Voda a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat la intrarea in localitatea constanteana Movilita. Un microbuz cu 14 pasageri la bord, care facea curse regulate intre Constanta si Negru-Voda, s-a rasturnat in jurul orei 11:00, la intrarea in localitatea Movilita, pe DN 38, trei persoane ajungand cu rani usoare la Spitalul Clinic Judetean Constanta, precizeaza autoritatile. Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Constanta, Marius Ghita, a declarat ca soferul a pierdut controlul volanului, microbuzul rasturnandu-se in afara partii carosabile. "In urma impactului, 3 persoane au fost ranite si au ajuns la Spitalul Clinic Judetean Constanta. Soferului i s-a facut testul de alcoolemie, etilotestul aratand ca acesta nu a consumat bauturi alcoolice, dar i se vor recolta probe si la spital", a precizat Ghita. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului si pentru stabilirea vinovatiei. (DEI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.