Paul Burrell, cel care a fost zece ani in preajma Printesei Diana in calitatea sa de majordom, a scris o carte - "Diana, asa cum a fost" - pe care Editura All o lanseaza azi si in Romania (orele 17.00, Carrefour Orhideea). Prin intermediul unor imagi
Paul Burrell, cel care a fost zece ani in preajma Printesei Diana in calitatea sa de majordom, a scris o carte - "Diana, asa cum a fost" - pe care Editura All o lanseaza azi si in Romania (orele 17.00, Carrefour Orhideea). Prin intermediul unor imagini inedite, autorul deschide usile Palatului Kensington si-l poarta pe cititor in lumea lui Lady Di. Burrell descrie relatiile printesei cu actorii de la Hollywood, fericirea ei alaturi de cel supranumit "The One" (Alesul), compasiunea ei, prietenia cu Sarah Ferguson - si incercarile disperate ale acesteia de a se reapropia de printesa si o intamplare despre care nu s-a mai vorbit si care aduce noi dovezi legate de adevarata natura a relatiei cu Dodi Al Fayed. Cartea contine, de asemenea, fotografii rare ale bijuteriilor pe care Diana le-a purtat si la care a tinut. Majordom al Printesei de Wales in perioada 1987-1997, Paul Burrell a fost decorat, dupa moartea Dianei (31 august 1997) cu Medalia Regala Victoriana pentru loialitate si pentru serviciile aduse lui Lady Di. A condus o campanie de strangere de fonduri in memoria printesei (100 de milioane de lire sterline) si a devenit scriitor de succes si star de televiziune. Invitati la lansare sunt Andreea Marin Banica, Ambasador UNICEF al Bunavointei si Augustin Fratila, redactor-sef Editura Allfa. Editura va dona o parte din incasarile provenite din vanzarea acestei carti organizatiei UNICEF. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.