Compania franceza de utilitati Suez a adresat un ultimatum presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, pentru a lua o decizie in cazul fuziunii cu Gaz de France (GDF), tranzactie amanata deja cu 18 luni, relateaza cotidianul Financial Times. Directorul g
Compania franceza de utilitati Suez a adresat un ultimatum presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, pentru a lua o decizie in cazul fuziunii cu Gaz de France (GDF), tranzactie amanata deja cu 18 luni, relateaza cotidianul Financial Times. Directorul general al grupului Suez, Gerard Mestrallet, a aratat, intr-o scrisoare transmisa Presedintiei franceze, ca in lipsa incheierii unui acord privind fuziunea Suez-GDF pana la finele acestei saptamani, compania va fi obligata sa ia in calcul si "alte optiuni", potrivit Financial Times, care nu precizeaza sursa informatiei. Companiile Suez si GDF trebuie sa furnizeze investitorilor, saptamana aceasta, informatii actualizate privind fuziunea amanata cu mult timp in urma, odata cu anuntarea rezultatelor financiare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.