Prezent, ieri, la sedinta de redactie a „Gardianului”, Mitica Dragomir l-a ridicat in slavi pe selectionerul Victor Piturca. De asemenea, el a recunoscut ca se putea opune demiterii acestuia, dar ar fi trebuit sa plateasca asta cu capul
Prezent, ieri, la sedinta de redactie a „Gardianului”, Mitica Dragomir l-a ridicat in slavi pe selectionerul Victor Piturca. De asemenea, el a recunoscut ca se putea opune demiterii acestuia, dar ar fi trebuit sa plateasca asta cu capul sau. Dragomir a admis ca Liga 1 nu are forta sa sustina 5 echipe in cupele europene!

Dumitru Dragomir a tinut, ieri, sa-l laude pe selectionerul Victor Piturca, nu numai pentru rezultatele Nationalei din ultima perioada, cat mai ales pentru tot ce a facut bun pentru fotbalul romanesc „Tineti minte ce va spun. Piturca e un geniu. E cel mai tare antrenor din istoria fotbalului romanesc si eu pot spune ca i-am cunoscut pe Covaci si multi altii. Piturca e facut pentru aceasta meserie. Nu misca nimeni in front la el acolo la echipa si asta fara sa-ti dea vreo amenda sau alta sanctiune. Pai noi nu ne-am calificat de doua ori la turneele finale din cauza actelor de indisciplina de la echipa nationala. Veneau cu burta ca a mea la echipa nationala. Acum, cum vin la reunirea lotului, ii da pe mana doctorului. Daca are 300 de grame in plus fata de ultima convocare, ii trimite acasa. Sau mai pleaca cineva din ca ntonament? Atata le trebuie. Pai se ridica toti in picioare cand intra Piturca, fara sa le ceara acest lucru. La alti antrenor se scarpinau in fund, stateau cu picioarele pe masa, dar la Piturca nu se accepta, nici macar nu se ridica vreunul de la masa cu un minut inainte decat toti ceilalti”, a spus Dragomir.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.