Dorel Visan va juca in telenovela "Inima de tigan" pe care Mediapro Pictures o produce pentru postul ACASĂ. Actorul va imparti platoul cu Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florina Cercel si Carmen Tanase. Visan a descoperit "satra" creat
Dorel Visan va juca in telenovela "Inima de tigan" pe care Mediapro Pictures o produce pentru postul ACASĂ. Actorul va imparti platoul cu Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florina Cercel si Carmen Tanase. Visan a descoperit "satra" creata la studiourile MediaPro din Buftea, si a filmat deja 4 secvente. "Este prima data cand intru intr-un astfel de proiect si cand joc intr-o telenovela, iar motivatiile sunt mai multe. In primul rand pleiada de actori cu care am intrat in contact - Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Florina Cercel. Imi face placere ca suntem impreuna, ca altadata. A mai fost un aspect care m-a incantat, rolul meu se numeste Senatorul si eu am mai umblat deja prin 'biografia>> unor astfel de personaje," spune Dorel Visan.Celebrul actor a fost cucerit si de locul unde se desfasoara actiunea. "Decorurile sunt interesante si atmosfera este incitanta. M-a impresionat si regizorul Iura Luncasu, care, chiar daca e mai tanar, are cunostinta despre cautarea actorului si relatia dintre personaj si mesajul pe care acesta trebuie sa-l transmita".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.