Se implinesc sapte ani de cand Sala Sporturilor din Craiova, distrusa intr-un incendiu in 1994, ar fi trebuit data din nou in folosinta. S-a renovat centrul, s-au facut parcari, insa cea mai impunatoare sala a oltenilor a ramas in ruina. In schimb,
Se implinesc sapte ani de cand Sala Sporturilor din Craiova, distrusa intr-un incendiu in 1994, ar fi trebuit data din nou in folosinta. S-a renovat centrul, s-au facut parcari, insa cea mai impunatoare sala a oltenilor a ramas in ruina. In schimb, se dovedeste ca o mare parte dintre cei peste 6.000.000 de euro cheltuiti din fonduri publice au fost aruncati pe fereastra. Craiovenii nu au inca o sala a sporturilor functionala.

Sala Polivalenta din Craiova era mistuita de flacari in toamna anului 1994 condamnand astfel sportul craiovean la pieire. Sporturile de echipa, precum handbalul, voleiul sau baschetul au trecut in linia a doua. Daca a fost doar o intamplare nefericita sau daca a fost vorba de o mana criminala, nu mai conteaza acum, cert este ca personalitatile avizate nu fac nimic pentru a reconstrui o sala cu care Bania se mandrea. Si cat de curand se vor implini sapte ani de la data la care lucrarile la Sala Sporturilor ar fi trebuit finalizate.

Inceputul lucrarilor la „Polivalenta” craioveana dateaza din 1997, insa, dupa aproape 10 ani, cladirea se afla intr-o star e deplorabila. S-au cheltuit sume mari de bani pentru renovare, peste 6.000.000 de euro, dar nu s-a realizat prea mult. Chiar daca s-au facut presiuni pentru Sala Polivalenta din Banie, pana in acest moment totul stagneaza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.