Sesiunea de ieri dimineata nu a fost una deloc reusita pentru delegatia Romaniei. Din patru sportivi intrati in calificari, numai Ionela Tarlea a acces intr-o faza superioara. La 400 m, eleva Lilianei Nastase a terminat pe locul III, in seria a patr
Sesiunea de ieri dimineata nu a fost una deloc reusita pentru delegatia Romaniei. Din patru sportivi intrati in calificari, numai Ionela Tarlea a acces intr-o faza superioara. La 400 m, eleva Lilianei Nastase a terminat pe locul III, in seria a patra, cu 51,59 - cel mai bun rezultat personal al sezonului -, urcand astfel in semifinalele ce vor avea loc astazi. “Ionela e incrisa la patru probe, dar in functie de cum se va simti, va renunta poate la una dintre ele”, a declarat antrenoarea vicecampioanei olimpice. Tot ieri dimineata, la 3.000 m obstacole, Mircea Bogdan a ratat calificarea in finala, dupa ce s-a clasat pe pozitia a 4-a.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.