Tensiunile dintre Bucuresti si Chisinau se amplifica. Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a anuntat ieri ca cele doua consulate romanesti de la Balti si Cahul nu vor mai fi deschise. Seful statului moldovean a spus ca nu a promis nicio

Tensiunile dintre Bucuresti si Chisinau se amplifica. Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a anuntat ieri ca cele doua consulate romanesti de la Balti si Cahul nu vor mai fi deschise. Seful statului moldovean a spus ca nu a promis niciodata ca aceste consulate vor fi deschise si a acuzat autoritatile de la Bucuresti ca platesc diferite persoane ca sa faca lobby pentru unirea Republicii Moldova cu Romania.

Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a facut aceste declaratii ieri seara in cadrul unei emisiuni televizate. Voronin pare sa fi uitat ca la inceputul anului, mai exact pe 16 ianuarie 2007, spunea clar ca la Balti si Cahul vor fi organizate in regim de urgenta doua consulate. Astazi, insa, presedintele moldovean spune ca nu a promis nimic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.