PULSUL MEDICINEI
Pana acum se practica metoda de smulgere a varice-lor. Pe vena bolnava se introducea un fel de sarma pana la laba piciorului, agatandu-se vena care apoi se smulgea ca atunci cand se intoarce pe dos degetul unei manusi. Metoda e
PULSUL MEDICINEI
Pana acum se practica metoda de smulgere a varice-lor. Pe vena bolnava se introducea un fel de sarma pana la laba piciorului, agatandu-se vena care apoi se smulgea ca atunci cand se intoarce pe dos degetul unei manusi. Metoda e barbara si prin smulgere sunt afectate si vecinatatile venei varicoase, caci prin stripping, adica prin smulgere, se distrug vase mici, nervi, canale cu limfa. Nici metoda zice-se actuala cu laser nu prezinta prea multa speranta. E ca si cand arzi si topesti un tesut viu cu raza fierbinte, lasand acolo cenusa. Aceste defecte le-a semnalat in repetate randuri prof. dr Horatiu Angelescu. De altfel, prof. Horatiu Angelescu a operat cu metoda lui varicele unor personalitati cunoscute din Romania. Metoda Angelescu nu necesita internare, anestezie generala si omul pleaca pe picioarele lui la o ora dupa operatie. Prof. Horatiu Angelescu face cateva incizii mici in ridurile pielii, care apoi nu se mai vad. Prin aceste incizii din loc in loc se extrag portiuni din vena varicoasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.