Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de zece milioane de euro, va fi pus din nou in joc, duminica, cand va avea loc extragerea Loto 6/49, transmite Rompres.
Tragerea Loto de din 26 august va fi supervizata de observatori din partea p
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de zece milioane de euro, va fi pus din nou in joc, duminica, cand va avea loc extragerea Loto 6/49, transmite Rompres.
Tragerea Loto de din 26 august va fi supervizata de observatori din partea producatorilor de echipamente si soft cu care Compania Nationala "Loteria Romana" lucreaza.
Intr-o conferinta de presa organizata vineri, presedintele institutiei, Liliana Ghervasuc, preciza ca, astfel, jurnalistii interesati de detaliile tehnice le vor afla chiar de la cei care au produs aparatura si software-ul, dar si ca prin aceasta initiativa "se vor spulbera toate scenariile legate de posibilele fraude la tragerile loto".
"Am auzit diverse scenarii: ca bilele sunt injectate cu heliu, ca bilele din autosuflanta sunt incalzite. Veti putea vorbi cu reprezentantii producatorilor si veti afla tot ce doriti", a spus Ghervasuc, care a dezmintit categoric orice astfel de scenariu si a subliniat ca jocul "este guvernat de hazard".
Ultima data, premiul categoriei I a fost castigat in 6 mai 2007, de un colectiv format din zece jucatori din Ploiesti, valoarea totala a castigului fiind de peste 5,6 milioane de lei. Anul acesta s-au castigat patru premii de categoria I la extragerea Loto 6/49.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.