Dupa ce a fost eliminat, atacantul timisorean s-a repezit la "asistentul" Mudura, l-a strans de gat si i-a dat un pumn in coaste, fiind calmat cu greu de coechipieri.     Au marcat: G. Bucur (a€™17) / Burdujan (a€™45&
Dupa ce a fost eliminat, atacantul timisorean s-a repezit la "asistentul" Mudura, l-a strans de gat si i-a dat un pumn in coaste, fiind calmat cu greu de coechipieri.     Au marcat: G. Bucur (a€™17) / Burdujan (a€™45+1) Stadion: "Dan Paltinisanu" Spectatori: 25.000 Arbitri: St. Erdei 7 - Ed. Dumitrescu 7, D. Mudura 7 Eliminat: I. Ganea (a€™72)   Golgeterul lui Dinamo in turul sezonului trecut, transferat ulterior la Rapid, iar din vara acestui an la Poli Timisoara, Ionel Ganea risca sa-si incheie cariera intr-un mod urat, iesirea de aseara lasand in umbra tot ce a facut pentru fotbalul romanesc.   GRESELI. Antrenorul giulestenilor, Cristiano Bergodi, a surprins din start. I-a lasat pe banca pe Mazilu si Maldarasanu si a fortat cu trei atacanti, Cesinha, Burdujan si Buga. De partea cealalta, Dusan Uhrin jr a raspuns cu o organizare a jocului mai buna. Pe fondul unui joc echilibrat, Poli a reusit deschiderea scorului in urma unei actiuni finalizate de Gigel Bucur (a€™7), apararea bucuresteana fiind visatoare. Gazdele puteau da lovitura, insa centrarea sutata a lui Karamian a lovit bara portii lui Danut Coman. Giulestenii s-au trezit din apatie, dar Cesinha si Emil Dica nu au gasit poarta. A fost nevoie de o alta greseala in defensiva, de data asta la timisoreni, pentru ca Rapid sa egaleze. Cesinha a centrat in fata potii si Burdujan a adus egalarea (a€™45+1). A fost o reusita de moral, dupa pauza, "alb-visiniii" parand a fi stapanii terenului. Numai ca Burdujan s-a jucat de doua ori cu inimile suporterilor, ratand inadmisibil, singur cu Popa. Dupa scenele grotesti cu Ionel Ganea in prim plan, nervii au continuat, fotbalul a trecut pe planul secund, iar scorul a ramas 1-1.     Echipele Poli: M. Popa 6 - St. Stancu, Ratiu 6, Canu 6, Dancia 5 - Abiodun 6 (a€™49 Torje) 6, Alexa 7, Aliuta 6 (a€™56 Vrsic) 6, Art. Karamian 7 (a€™84 Luchin) - I. Gane 2, G. Bucur 8. Antrenor: Dusan Uhrin jr Rapid: D. Coman 6 - Sapunaru 5, M. Constantin 6, Maftei 6, Bozovici 6 - E. Dica 5 (a€™46 Maldarasanu) 6, C. Lazar 6, Grigorie 5 (a€™62 Herea) 5 - Cesinha 6, Burdujan 7, Buga 5 (a€™74 Boya) 5. Antrenor: Cristiano Bergodi     Final de cariera In minutul 71, la un atac timisorean, Ionel Ganea l-a lovit cu cotul in fata pe Sapunaru si la semnalizarea "asistentului" Mudura a primit al doilea cartonas galben, fiind eliminat. Au urmat scene penibile, Ganea avand o iesire nemaintalnita pe terenurile din Liga 1. Cu greu a fost calmat de Alexa, Torje si Karamian. Reactia de huligan a continuat pe tunel, Ganea razboindu-se si cu jandarmii. In urma acestui gest, Ionel Ganea risca o sanctiune care i-ar putea pune capat carierei. Mai mult, arbitrul asistent are dreptul de a-l actiona in justitie pe cale civila, jucatorul putandu-se alege si cu dosar penal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.