Saptamana trecuta v-am invitat la un tur virtual prin pet-shopuri, ceea ce fac si astazi, presupunand ca deja v-ati ales animalul de companie. Daca v-ati ales un caine, primele achizitii dintr-un magazin specializat se refera la: hrana, vasele p

Saptamana trecuta v-am invitat la un tur virtual prin pet-shopuri, ceea ce fac si astazi, presupunand ca deja v-ati ales animalul de companie.

Daca v-ati ales un caine, primele achizitii dintr-un magazin specializat se refera la: hrana, vasele pentru hrana si apa, covorasele absorbante pentru urina, zgarda si lesa, jucariile etc.

Atunci cand cumparati hrana pentru cainele vostru, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte esentiale: varsta animalului, talia, starea fiziologica (femele gestante sau in lactatie), starea de sanatate, gradul de efort depus si mediul in care traiesc.

De obicei, produsele de hrana specializate pentru caine se prezinta sub trei forme principale, respectiv hrana deshidratata (boabe), hrana umeda (conserve) si recompense (biscuiti, oase din piele, desert special pentru caini etc).

Atat hrana uscata, cat si hrana umeda trebuie sa fie completa si echilibrata, cu specificitate pentru toate taliile si rasele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.