PAVAROTTI, EXTERNAT. Tenorul italian Luciano Pavarotti, operat in iulie 2006 de o tumoare pancreatica, a parasit sambata spitalul din Modena, unde a fost internat in urma cu doua saptamani din cauza unei "stari febrile". Desi medicii si-au dat acordu
PAVAROTTI, EXTERNAT. Tenorul italian Luciano Pavarotti, operat in iulie 2006 de o tumoare pancreatica, a parasit sambata spitalul din Modena, unde a fost internat in urma cu doua saptamani din cauza unei "stari febrile". Desi medicii si-au dat acordul pentru externare in urma cu o saptamana, Pavarotti a ales sa-si prelungeasca sederea in spital cu cateva zile, pentru a efectua mai multe teste ce au legatura cu cancerul la pancreas de care sufera. Operatia la pancreas suferita anul trecut la New York a intrerupt turneul de adio al lui Pavarotti, care incepuse cu doi ani in urma si pe care tenorul nu a mai fost capabil sa-l incheie. (R.I.A.)   UITE BUSTUL, NU E BUSTUL. Bustul scriitorului Liviu Rebreanu nu va fi instalat pe Aleea Clasicilor din Chisinau de Ziua limbii, asa cum preconiza primarul general al capitalei moldovene, Dorin Chirtoaca. Initial, Chirtoaca anuntase intr-o sedinta de la Primarie ca bustul scriitorului va fi instalat la 31 august, alaturi de alti clasici ai literaturii romane, chiar daca Ministerul Culturii nu a permis acest lucru. "Am putea folosi si aici procedura de legalizare a constructiilor neautorizate", spunea el. Primarul a renuntat la aceasta idee dupa ce a fost avertizat de fortele de ordine ca prin aceasta actiune ar incalca legislatia si ar suporta consecinte penale. (R.I.A.)   DOREL VISAN, DIN NOU SENATOR. Dorel Visan s-a alaturat actorilor Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florina Cercel si Carmen Tanase in telenovela pe care MediaPro Pictures o produce pentru postul Acasa. Actorul a filmat deja cateva secvente, intr-un rol numit Senatorul, in telenovela "Inima de tigan". Dorel Visan a declarat: "Este prima data cand intru intr-un astfel de proiect si cand joc intr-o telenovela, iar motivatiile sunt mai multe". Actorul este incantat de rol, pentru ca a mai umblat deja prin "biografia unor astfel de personaje", dar este impresionat si de pleiada de actori care ii vor fi alaturi pe platourile de la Buftea. (Daniela Titire)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.