Dupa ce  timp de 15 saptamani nu s-a mai castigat la categoria I, iata ca, la extragerea Loto de aseara, marele pot - de 10 milioane de euro - si-a gasit in sfarsit nasul. 46, 35, 42, 1, 2, 34 sunt numerele castigatoare, extrase dumini
Dupa ce  timp de 15 saptamani nu s-a mai castigat la categoria I, iata ca, la extragerea Loto de aseara, marele pot - de 10 milioane de euro - si-a gasit in sfarsit nasul. 46, 35, 42, 1, 2, 34 sunt numerele castigatoare, extrase duminica la Loto 6/49, numere care au tinut o tara intreaga cu sufletul la gura. Mult ravnitele numere au fost de aceasta data ghicite de un jucator care a depus un bilet simplu la Agentia 10 din Calarasi. Castigatorii sau castigatorul premiului de zece milioane de euro urmand sa fie  asteptati pentru identificare.   RECORD. Premiul pus in joc ieri a fost cel mai mare din istoria Loteriei Romane, ceea ce a dus la cresterea numarului celor care si-au incercat norocul de a intra in posesia marelui castig. Ultima data, premiul categoriei I a fost castigat la 6 mai 2007 de un grup format din zece jucatori din Ploiesti, valoarea totala a castigului fiind de peste 5,6 milioane de lei. Anul acesta s-au castigat patru premii de categoria I la extragerea Loto 6/49. Extragerea de ieri a fost supervizata de observatori din partea producatorilor de echipamente si soft cu care Compania Nationala "Loteria Romana" lucreaza. Numarul de la extragerea Noroc este 6768646. Desi uriasul castig a creat o adevarata isterie printre jucatori, site-ul Loteriei Romane cu numerele castigatoare a putut fi accesat mult mai tarziu. Bila neagra la capitolul tehnologie!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.