In tara
Cerul va avea innorari temporare. Vor fi precipitatii locale, in prima parte a zilei sub forma de ploaie in estul Munteniei si in Dobrogea, apoi mixte in Moldova, Maramures, Crisana si Banat. Vantul va sufla slab pana la moderat,
In tara
Cerul va avea innorari temporare. Vor fi precipitatii locale, in prima parte a zilei sub forma de ploaie in estul Munteniei si in Dobrogea, apoi mixte in Moldova, Maramures, Crisana si Banat. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in Dobrogea si zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, mai ridicate in sud-est, iar cele minime intre -6 si 4 grade. In zonele joase se va produce ceata.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 8-9 grade, iar cea minima de 0-1 grad. Noaptea si dimineata vor fi conditii de ceata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.