Potul de zece milioane de euro pus in joc de Loteria Romana isterizeaza Europa de Est, astfel ca tot mai multi ucraineni, basarabeni, unguri, sarbi si bulgari trec zilnic granitele pentru a juca la 6/49. Romanii, in schimb, dau acatiste si merg la v
Potul de zece milioane de euro pus in joc de Loteria Romana isterizeaza Europa de Est, astfel ca tot mai multi ucraineni, basarabeni, unguri, sarbi si bulgari trec zilnic granitele pentru a juca la 6/49. Romanii, in schimb, dau acatiste si merg la vrajitoare.

Cele zece milioane de euro puse in joc de Loteria Romana la 6/49 genereaza isterie nu numai in tara noastra, ci si in randurile vecinilor. In vreme ce romanii merg la vrajitoare sau dau acatiste la biserici pentru a castiga la 6/49, mii de bulgari, sarbi, unguri, moldoveni si ucraineni trec granita pentru a juca la loto in tara noastra. Reprezentantii Loteriei Romane admit ca, in aceste conditii, este posibil ca cel mai mare premiu din istoria 6/49 sa fie adjudecat de un strain, caci regulamentele nu interzic acest lucru..

Isteria loteriei cuprinde nu numai Romania, ci si tarile vecine. Ucrainenii, moldovenii, bulgarii, ungurii si sarbii care domiciliaza in localitati apropiate de granita cu Romania trec in tara noastra pentru a juca la 6/49. Mirajul celui mai mare premiu din istoria Companiei Nationale Loteria Romana (CNLR) - zece milioane de euro - a crescut t raficul in punctele de frontiera, dupa cum admit politistii din Timis, Dolj, Mehedinti, Iasi, Suceava, Bihor, dar si alte judete. Agentiile loto din localitatile romane de frontiera se confrunta cu un aflux din ce in ce mai mare de straini, in ultimele zile, dar angajatii estimeaza ca sambata si duminica s-ar putea inregistra adevarate cozi formate de straini. Astfel de “temeri” au angajatii Loteriei din Calafat si Drobeta Turnu-Severin. La Siret si Vicovu de Jos, in judetul Suceava, au bagat deja la Loto, peste o mie de ucrainieni si moldoveni, fiecare dintre ei jucand mai multe bilete, fie personal, fie pentru rude sau prieteni.

O sårboaica a cåstigat la loz in plic
Directorul executiv al CNLR, Marcel Sima, spune ca regulamentele nu interzic cetatenilor straini sa joace la Loto 6/49 in Romania si ca, in cazul in care, spre exemplu, un bulgar ar castiga marele pot, el si l-ar putea adjudeca fara probleme. “Si presedintele Bush are voie sa joace la noi la Loto!”, conchide directorul executiv Sima.
Mai mult decat atat, o sarboaica s-a prezentat, ieri, la sediul Companiei Nationale Loteria Romana pentru a intra in posesia premiului de 10.000 RON, castigat la un loz in plic cumparat din Sighisoara. Fiica minora a sarboaicei Simon Martna a tras, de fapt, norocosul loz, pentru care a platit 1 RON.

Moldovenii se roaga pentru report la Sfanta Parascheva

Sute de basarabeni si romani fac „naveta” intre agentiile loto si Mitropolia Moldovei si Bucovinei, unde se roaga la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii dintre ei joaca intai la loto, apoi merg sa se roage la moaste pentru a castiga, altii invers. La coada de la Manastirea Moldovei si Bucovinei se completeaza de zor bilete loto.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.