Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) Constanta a inceput procesul de evaluare a patrimoniului, pentru a stabili valoarea actiunilor companiei, in vederea listarii unui pachet de 5% la Bursa de Valori, probabil la sfarsitul a
Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) Constanta a inceput procesul de evaluare a patrimoniului, pentru a stabili valoarea actiunilor companiei, in vederea listarii unui pachet de 5% la Bursa de Valori, probabil la sfarsitul acestui an, informeaza Mediafax. Evaluarea vizeaza terenuri apartinand domeniului public al statului, aflate in administrarea companiei. Procesul de evaluare ar putea dura circa o luna, iar listarea la Bursa este anticipata sa aiba loc la sfarsitul acestui an. Listarea va avea loc prin oferta publica secundara de actiuni, adica nu vor fi emise titluri noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.