Viceprim-ministrul rus insarcinat cu Afacerile Externe, Andrei Denissov, a criticat proiectul de constructie a unui gazoduct pe sub Marea Caspica si a cerut nepolitizarea proiectelor energetice din regiune, reiese dintr-un interviu acordat cotidianul
Viceprim-ministrul rus insarcinat cu Afacerile Externe, Andrei Denissov, a criticat proiectul de constructie a unui gazoduct pe sub Marea Caspica si a cerut nepolitizarea proiectelor energetice din regiune, reiese dintr-un interviu acordat cotidianului Vremia Novostei, relateaza AFP, transmite NewsIn. "Exista planuri de construire a unui gazoduct ce va traversa Marea Caspica", a declarat Andrei Denissov pentru cotidianul rus. "In zona nu exista doar probleme naturale, ci si un relief accidentat de pe fundul marii sau o zona seismica. Insa la ce bun, daca exista rute de transport mult mai ieftine", a adaugat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.