Tribune, unul dintre cele mai mari trusturi de presa din SUA, pentru care mogulul Sam Zell a facut o oferta de cumparare de 8,2 miliarde de dolari, va fi vanduta acestuia, desi compania a primit un rating negativ de la Standard & Poor's, informea
Tribune, unul dintre cele mai mari trusturi de presa din SUA, pentru care mogulul Sam Zell a facut o oferta de cumparare de 8,2 miliarde de dolari, va fi vanduta acestuia, desi compania a primit un rating negativ de la Standard & Poor's, informeaza "Financial Times", relateaza NewsIn. "Tranzactia ramane in picioare", a declarat luni un reprezentant al companiei Tribune, estimand ca procesul de vanzare se va incheia in al patrulea trimestru al acestui an. Declaratia acestuia vine dupa ce mai multi analisti au afirmat, in ultimele luni, ca Sam Zell ar putea cere o renegociere a sumei de achizitie sau chiar s-ar putea retrage complet din tranzactie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.