Patronul Stelei si-a propus cu orice pret sa distruga imaginea lui Gica Hagi. Gigi Becali a recunoscut ca a fost si este influentat de cel care l-a ajutat sa intre in lumea fotbalului, Victor Piturca. Ieri seara, Hagi a anuntat ca va ramane la echip
Patronul Stelei si-a propus cu orice pret sa distruga imaginea lui Gica Hagi. Gigi Becali a recunoscut ca a fost si este influentat de cel care l-a ajutat sa intre in lumea fotbalului, Victor Piturca. Ieri seara, Hagi a anuntat ca va ramane la echipa.

Situatia la Steaua este una exploziva. A devenit evident ca Gigi Becali nu il mai doreste pe Gica Hagi in Ghencea. Acesta este si motivul pentru care l-a atacat doua zile la rand pe „Rege”, fara sa faca un pas inapoi. Legaturile extrafotbalistice dintre cei doi l-au impiedicat pe Becali sa-l demita pe nasul fetelor sale. Dupa toate datele, Victor Piturca ar fi cel care l-ar fi influentat pe patron in ceea ce priveste chestiunile tehnico-tactice. Iar Becali a confirmat acest lucru. In tot acest timp, Cosmin Olaroiu este deja pregatit sa revina la Steaua.

Gigi Becali a pornit un adevarat val de atacuri la adresa lui Hagi. Tacerea ultimului, care doreste doar liniste la echipa, nu l-a impresionat pe patron, care este hotarat sa-l aduca pe Hagi in pragul demisiei. Faptul ca Hagi este finul fetelor lui Becali l-a determinat pe acesta din urma sa nu rupa el contr actul. „Un antrenor nu e la puscarie.
Nu-ti convine, da-ti demisia. Cat se poate implica patronul? Cat vrea. Asta e mentalitatea mea, nu e dictatoriala, ar fi asa daca as fi in functie publica. Cat sunt patron, eu decid. Nu-mi convine, pun pe altul care face asa. Nu cred acum in calitatile lui de antrenor, cred ca Hagi e toba de fotbal si daca va invata din greseli va ajunge mare antrenor. La ora asta nu e. E prea incapatanat, ar trebui sa mai vorbeasca si el cu Ienei, cu ala, cu ala. Hagi e ca un copil rafatat, il iubeste prea mult lumea. Ca un parinte, iti mai dau cate o palma“, a declarat Gigi Becali la sport.ro. Acesta chiar a recunoscut ca nu a vrut sa-l numeasca antrenor pe Hagi, dar din cauza conjuncturii si la insistentele apropiatilor a facut acest pas. De schimbarea de atitudine a patronului stelist, cel putin in ultimele zile, pare a nu fi strain nici selectionerul Victor Piturca. Chiar Becali a recunoscut ca selectionerul, aflat in relatii mai mult decat reci cu “Regele”, i-ar fi spus ca primul „11” nu este cel mai bun. „Eu ascult si de Piturca, cu care vorbesc des in ultima vreme. El mi-a zis ca Ovidiu Petre e cel mai bun inchizator. Ca el l-ar lua la Nationala, dar nu poate, ca nu este titular la Steaua. Eu i-am spus asta lui Hagi, dar mai bine nu-i spuneam, ca nu-l mai baga“, a completat Becali.

Olaroiu este cu bagajele facute


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.