Ieri dimineata, zeci de politisti au impanzit zona de nord a orasului Constanta, in cartierul Faleza Nord, acolo unde este sediul Ceroav - Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului si Transporturi Navale. Motivul l-a constituit
Ieri dimineata, zeci de politisti au impanzit zona de nord a orasului Constanta, in cartierul Faleza Nord, acolo unde este sediul Ceroav - Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului si Transporturi Navale. Motivul l-a constituit reintoarcerea presedintelui Traian Basescu la... scoala.

Pentru ca in ultimii cinci ani presedintele nu a mai navigat, brevetul sau de comandant de nava si-a pierdut valabilitatea, astfel incat era nevoie de o reconfirmare a functiei. Iar in marina civila reconfirmarea se face numai dupa ce sunt urmate cateva cursuri prin care ofiterii pot afla ultimele noutati in materie de legislatie internationala si reguli impuse de organismele maritime internationale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.