Medaliat cu bronz la Campionatul National de Box al Romaniei, tanarul Liviu Ungureanu a ajuns pe patul de spital si nu va mai putea practica vreun sport curand, dupa ce a fost batut de un grup de tineri valceni, intre care, se pare, si fiul unui pro
Medaliat cu bronz la Campionatul National de Box al Romaniei, tanarul Liviu Ungureanu a ajuns pe patul de spital si nu va mai putea practica vreun sport curand, dupa ce a fost batut de un grup de tineri valceni, intre care, se pare, si fiul unui procuror. Incidentul este anchetat de politistii de la IPJ Valcea.

Pugilistul Liviu Ungureanu risca sa nu mai poata practica boxul, ca urmare a loviturilor care i-au fost aplicate de tinerii care l-au atacat. Medaliat cu bronz la Nationalele Romaniei, Liviu Ungureanu este si “bodyguard” la o firma de paza si protectie, Deltona, din Ramnicu-Valcea. Sambata dimineata, in jurul orei 6.30, a fost solicitat de catre un coleg, Ionel Puiu, sa intervina la restaurantul motelului “VFM”, unde mai multi tineri bauti faceau scandal si spargeau sticle si farfurii. Ajuns la fata locului impreuna cu un alt coleg, Ion Sandru Paul, pugilistul Liviu Ungureanu a incercat sa-i calmeze pe scandalagii, rugandu-i sa lase farfuriile. In timp ce discuta cu unul dintre tineri, boxerul a fost lovit, pe la spate, in cap, de un altul. A cazut, fiind lovit apoi, de nenumarate ori, cu pumnii si picioarele.

C olegul pugilistului a reusit sa-i sperie pe tinerii scandalagii abia dupa ce a folosit spray-ul lacrimogen din dotare. Agresorii au disparut ulterior.

Stilul 'Iustin Covei jr>>
Potrivit angajatilor firmei de paza si protectie, printre agresorii pugilistului Liviu Ungureanu s-ar fi numarat si fiul unui anume procuror Ionescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.