Grupul egiptean Orascom Telecom ar putea vinde subsidiara din Irak, in conditiile in care compania a iesit din licitatia pentru acordarea unei licente de furnizare a serviciilor de telefonie mobila pe termen lung, transmite Reuters, citat de Mediafax
Grupul egiptean Orascom Telecom ar putea vinde subsidiara din Irak, in conditiile in care compania a iesit din licitatia pentru acordarea unei licente de furnizare a serviciilor de telefonie mobila pe termen lung, transmite Reuters, citat de Mediafax. Orascom opereaza subsidiara irakiana, denumita Iraqna, in baza unei licente pe termen scurt, obtinuta dupa invadarea Irakului in 2003. Pretul de 1,25 miliarde de dolari stabilit pentru acordarea unei licente pe termen lung si conditia ca 18% din venituri sa revina statului irakian nu au fost agreate de firma egipteana. Irakul a vandut, vineri, trei licente de telefonie mobila cu durata de 15 ani companiilor Mobile Telecommunications, din Kuweit, si grupurilor locale Asiacell si Korek, pentru suma totala de 3,75 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.