La 39 de ani, Dorinel Munteanu revine la echipa nationala dupa un an de  de absenta. Victor Piturca mizeaza pe ultimul reprezentant al Generatiei de Aur in incercarea de a obtine calificarea la un turneu final dupa 8 ani de absenta.

La 39 de ani, Dorinel Munteanu revine la echipa nationala dupa un an de de absenta. Victor Piturca mizeaza pe ultimul reprezentant al Generatiei de Aur in incercarea de a obtine calificarea la un turneu final dupa 8 ani de absenta.

Partida de maine cu Turcia (ora 21.00, TVR1, stadion „Lia Manoliu“) reprezinta revenirea lui Dorinel Munteanu sub tricolor. Ultimul meci disputat de „Highlander“ Munteanu pentru echipa nationala a avut loc pe 16 august 2006, in amicalul cu Cipru, de la Constanta. La 39 de ani, Dorinel a disputat 131 de partide pentru Romania, debutul sau inregistrandu-se in urma cu 16 ani intr-o partida cu Norvegia. “Am tinut ca Dorinel sa faca parte din lot, avand in vedere ca e un meci amical, vreau sa vad cum se comporta. Echipa nationala are nevoie de un jucator cu experienta lui Dorinel Munteanu si el va servi nationala atat cat va fi nevoie. Avem in continuare probleme de lot, sunt jucatori accidentati, sunt fotbalisti care au cartonase si nu pot evolua in Belarus, dar sper ca baietii care vin sa suplineasca aceste absente si sa formeze un '11>> care s a ne dea castig de cauza. Meciul cu Turcia e primul din aceasta perioada, care se anunta dificila, pentru ca sunt ultimele partide din preliminarii, jocuri importante pentru calificare. Am dorit acest adversar extrem de redutabil, o echipa agresiva, cu jucatori extrem de valorosi“, a declarat Victor Piturca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.