Delegatia echipei nationale de handbal tineret a revenit, ieri, in tara de la Campionatele Europene din Turcia, unde a castigat medalia de bronz, fiind primita la Salonul Prezidential al Aeroportului „Henri Coanda“. Jucatoarele au primit
Delegatia echipei nationale de handbal tineret a revenit, ieri, in tara de la Campionatele Europene din Turcia, unde a castigat medalia de bronz, fiind primita la Salonul Prezidential al Aeroportului „Henri Coanda“. Jucatoarele au primit flori din partea presedintelui FR de Handbal, Cristian Gatu, si au ciocnit o cupa de sampanie.

Presedintele FR de Handbal, Cristian Gatu, a declarat, ieri, la revenirea echipei nationale de tineret de la Campionatul European, ca obiectivul acestei formatii este promovarea cat mai multor jucatoare la echipa de senioare, si nu cucerirea unor medalii. „Este un succes al actualei generatii, care este o promisiune pentru viitor. Sunt la a treia medalie consecutiva, dar s-au incurcat la finala si imi e teama ca e o boala cronica clasarea in primele doua. E o generatie de exceptie care a dat deja un produs echipei de senioare: Cristina Neagu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.