Gigi Becali a surprins pe toata lumea duminica seara, cand a facut o criza de nervi in direct, la televiziune, pentru ca Hagi nu l-a folosit pe Mirel Radoi pe postul de fundas central. „Daca nu era nasul meu, nu se mai intorcea cu echipa la Bu
Gigi Becali a surprins pe toata lumea duminica seara, cand a facut o criza de nervi in direct, la televiziune, pentru ca Hagi nu l-a folosit pe Mirel Radoi pe postul de fundas central. „Daca nu era nasul meu, nu se mai intorcea cu echipa la Bucuresti, dar asa ii mai dau o sansa. Daca meciul viitor nu face cum vreau eu, atunci pleaca!“, a urlat finantatorul Stelei. Hagi nu a vrut sa comenteze declaratia patronului si a plecat direct la Constanta. “Asta e viata! Ma voi intoarce in Bucuresti si voi incepe antrenamentele“, a spus antrenorul abia dupa o noapte de nesomn. Hagi este intr-o situatie ingrata. Orice decizie in afara demisiei il transforma pe „Rege“ intr-o marioneta.

Steaua a terminat la egalitate, 0-0, cu CFR Cluj, in conditiile in care echipa antrenata de Gheorghe Hagi a jucat in inferioritate numerica din minutul 11, cand a fost eliminat Dorin Goian. Mai mult, clujenii au ratat si un penalty in minutul 72, minut in care Gigi Becali s-a ridicat si a plecat de la stadion. Toata lumea a crezut ca patronul Stelei se suparase pe arbitri, de aceea mare a fost mirarea cand Becali a dezvaluit motivul real al furie i sale. “Nu avea nici un rost sa raman. Nici nu vreau sa mai aud de fotbal, pentru ca nu sunt respectat. I-am cerut lui Hagi sa il puna pe Radoi fundas central, dar el l-a folosit tot mijlocas. Astfel, Rada a gafat si Goian a trebuit sa faulteze si sa ia cartonas rosu pentru a ne salva de la gol. Daca Hagi nu era nasul meu, nu se mai intorcea cu echipa la Bucuresti. Dar, daca meciul viitor nu face cum vreau eu, pleaca de la Steaua. Ii dau toti banii si sa se duca, sa ma lase in pace cu saracia mea si cu problemele mele!“, a rabufnit Gici Becali la Sport.ro.

'Asta este viata. Marti conduc antrenamentul>>
Hagi este cunoscut drept o persoana foarte orgolioasa, astfel ca era de asteptat ca el sa dea o replica taioasa. Poate chiar sa demisioneze. „Regele“ a surprins, insa, printr-o atitudine umila. Dupa ce in seara meciului nu a scos nici un cuvant, plecand direct acasa, la Constanta, Hagi a vorbit ieri: „Asta este viata. Ma voi intoarce la antrenamente si imi voi vedea de treaba, pentru ca echipa are nevoie de liniste“. Totusi, este posibil ca Hagi sa plece de la Steaua dupa returul cu BATE Borisov, din preliminariile Ligii Campionilor.

Radoi si Dica isi 'sapa>>antrenorul
Acuzatiile dure lansate de Gigi Becali la adresa lui Gica Hagi vin, dupa unele surse, citate de Fanatik, dupa ce antrenorul stelist s-ar fi plans patronului ca jucatori mai vechi l-ar sabota.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.