SIF Banat-Crisana a subscris valoarea maxima posibila, de 3,1 milioane de actiuni BT Asigurari cu o valoare nominala de 1 leu, exercitandu-si astfel dreptul de preferinta. SIF 1 a cumparat un pachet de 3,1 milioane de actiuni la BT Asigurari Transilv
SIF Banat-Crisana a subscris valoarea maxima posibila, de 3,1 milioane de actiuni BT Asigurari cu o valoare nominala de 1 leu, exercitandu-si astfel dreptul de preferinta. SIF 1 a cumparat un pachet de 3,1 milioane de actiuni la BT Asigurari Transilvania Cluj-Napoca, pentru 3,1 milioane de lei, prin participarea la majorarea capitalului companiei de asigurari. Societatea de investitii financiare detinea anterior o cota de 10% din actiunile companiei de asigurari.BT Asigurari, compania de asigurari a Bancii Transilvania, a planificat sa-si majoreze capitalul social cu 31 de milioane de lei in acest an, la 67,5 milioane de lei, operatiunea fiind prevazuta in doua etape, pana la 20 august.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.