Un controversat preot din judetul Iasi a pus bazele primului sindicat al clericilor din Romania, intitulat „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe al clerului de mir si al cinului monahal“, despre care acesta spune ca ar avea deja 200 de membri,
Un controversat preot din judetul Iasi a pus bazele primului sindicat al clericilor din Romania, intitulat „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe al clerului de mir si al cinului monahal“, despre care acesta spune ca ar avea deja 200 de membri, transmite corespondentul Mediafax. Fondatorul sindicatului, preotul Petrica Florea, si-a pierdut parohia in primavara anului trecut, dupa ce a proiectat in biserica din Costesti un film in care un consilier local PNL, in varsta de 74 de ani, era surprins in ipostaze compromitatoare, alaturi de o tanara de 17 ani.

Intr-un comunicat remis presei, Petrica Florea sustine ca sindicatul preotesc isi va apara membrii de eventualele „abuzuri“ savarsite de superiorii ierarhici sau de autoritati si va milita impotriva transformarii bisericilor si manastirilor din Romania in „societati comerciale“.

Sindicatul preotilor nu se bucura de binecuvantarea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. „In loc sa se pocaiasca pentru faptele sale, preotul Petrica Florea mai rau face, atrag&acir c;nd si pe altii dupa el“, a declarat, pentru Mediafax, un reprezentant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei care a vrut sa-si pastreze anonimatul.

Santaj sexual regizat


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.