Atmosfera la campioana Dinamo a devenit irespirabila. Satul de rezultatele modeste din acest inceput de campionat, Nicolae Badea a iesit tare la rampa, criticandu-i pe jucatori, pe o parte dintre acestia acuzandu-i ca evolueaza doar din amintiri. Ce
Atmosfera la campioana Dinamo a devenit irespirabila. Satul de rezultatele modeste din acest inceput de campionat, Nicolae Badea a iesit tare la rampa, criticandu-i pe jucatori, pe o parte dintre acestia acuzandu-i ca evolueaza doar din amintiri. Cel mai suparat este antrenorul Mircea Rednic, care isi pierde, din cauza accidentarilor, jucatorii pe banda rulanta. Un singur dinamovist este fericit, Gigi Netoiu, actualmente investitor la Dacia Mioveni.

Retras din prim-planul clubului, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, i-a lasat pana acum pe Vasile Turcu si Cristi Borcea sa iasa in fata presei cu declaratii. Deranjat de ultimele rezultate de pe teren propriu, infrangere cu FC Vaslui si egal cu Dacia Mioveni, Badea nu i-a mai menajat pe elevii lui Rednic. „Sunt dezamagit si de joc, nu numai de rezultat. Sigur, se poate spune ca orice punct castigat nu e pierdut, dar e prea putin pentru o echipa cu pretentii care este campioana la zi a Romaniei si care peste zece zile disputa un meci extrem de important pentru calificarea in Liga Campionilor. Echipa a fost de nerecunoscut. Am vazut o echipa care a vrut sa castige prin orice mijloc si care a apelat inclusiv la trageri de timp si o echipa care nu a putut sa se exprime in planul calitatii jocului, nici in planul executiilor individuale si de aici un 1-1 gafait. Echipa care nu a confirmat in teren, care a evoluat anemic, fara mijloacele colective si individuale de exprimare a fost Dinamo. Chiar daca au fost unele absente, unii dintre jucatorii la care a apelat astazi Mircea Rednic au evoluat submediocru. Dinamo are un lot cu multi tineri, carora cred ca ar trebui sa li se acorde mai mult credit in detrimentul unor jucatori cu veleitati, dar care dovedesc in teren ca mimeaza efortul. Din fericire, pentru ca nu sunt multi, unii jucatori risca sa traiasca din amintiri“, a spus Badea. Chiar daca nu a facut nominalizari, jucatorii vizati de presedinte sunt Cl. Niculescu, Stoican si C. Munteanu, fotbalisti cu salarii mari si care sunt departe de evolutiile bune din trecut. Nu ar fi exclus ca in cazul ratarii calificarii in grupele Ligii o parte dintre jucatori sa fie vanduti.

Rednic il face analfabet pe arbitrul Craciunescu
Vadit enervat de rezultat, dar si de criticile lansate de conducere, Mircea Rednic a incercat sa mute responsabilitatea la arbitri si sa gaseasca scuze pentru elevii sai. „Am dominat jocul, ne-am creat ocazii, am luat gol din faza fixa, ceea ce e inadmisibil. Jucatorii nu au fost penibili, s-a acumulat oboseala, a fost si stresul de la meciul cu Lazio si, in plus, lipsesc patru, cinci titulari de anul trecut. Mi-e greu. Clar vor cantari mult punctele pierdute in acest inceput de sezon, dar va conta foarte mult si cum vor juca ceilalti adversari.Trecem printr-o perioada grea. A fost o rusine de arbitraj, o rusine. Il face de ras pe taica-sau, e o rusine de arbitru. Si UEFA, si FIFA se dau peste cap sa fie jocul mai spectaculos, mai cursiv, dar noi nu stiu daca am jucat astazi o jumatate de ora. Pana nota arbitrul (Teodor Craciunescu n.r.), trecea o jumatate de ora, cred ca nici nu stie sa scrie“, a spus Mircea Rednic, acesta lasand sa se inteleaga ca nu isi simte postul amenintat.

Fanii se razboiesc cu jandarmii la stadion si cu toata lumea pe net
Nici fanii “cainilor” nu au gustat foarte tare semiesecul de pe teren propriu. Fortati de oamenii de ordine sa paraseasca mai repede stadionul, un grup consistent de suporteri alb-rosii au decis sa raspunda in forta. Acestia i-au asteptat la iesirea din arena pe jandarmi incepand sa arunce cu pietre inspre ei. Din fericire, lucrurile nu au scapat complet de sub control. Pe site-ul suporterilor, dinamomania.net, fanii au postat foarte multe mesaje, fiind identificati diversi vinovati pentru actuala stare de fapt, de la jucatori pana la antrenor si actionari, acuzandu-se chiar si intre ei pentru anumite lucruri. “Ca de obicei de la conducerea asta infecta pleaca problemele noastre... cand faci tot felul de declaratii lipsite de sens, ce mesaj trimiti jucatorilor? Ei vor in liga sa ia banu... asta e important”, a spus Amn_Googly87.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.