Compania Apple a pus la dispozitia fanilor albumele lui John Lennon din perioada post-Beatles, inclusiv "Working Class Hero" si "John Lennon/Plastic Ono Band", prin intermediul magazinelor virtuale iTunes, informeaza variety.com.Este vorba de albumel
Compania Apple a pus la dispozitia fanilor albumele lui John Lennon din perioada post-Beatles, inclusiv "Working Class Hero" si "John Lennon/Plastic Ono Band", prin intermediul magazinelor virtuale iTunes, informeaza variety.com.Este vorba de albumele inregistrate de Lennon la Capitol Records, o filiala a grupului britanic EMI.Desi o parte din opera solo a lui John Lennon a fost disponibila pentru descarcare pe internet prin intermediul altor servicii, este pentru prima data cand toate albumele sale post-Beatles pot fi descarcate online de pe iTunes, lider pe piata de gen.Cantecele de pe doua albume, "Lennon Legend" si "Acoustic", sunt disponibile exclusiv pe iTunes, a indicat Apple.De asemenea, fanii pot achizitiona pe o perioada limitata continuturi video asociate cu anumite albume.Cantecele lui Lennon sunt disponibile neprotejate prin sistemul DRM si in versiune audio de inalta calitate la pretul de 1,29 dolari fiecare. Versiunile obisnuite pot fi achizitionate la pretul de 99 de centi fiecare. "Lui John i-ar fi placut ca muzica sa sa fie disponibila in formatul adaptat noii generatii de ascultatori", a declarat vaduva lui Lennon, Yoko Ono, intr-un comunicat emis de Apple. George Harrison devine astfel singurul membru Beatles care nu a incheiat un contract pentru distributia online a muzicii sale. Din luna mai, albumele solo ale lui Paul McCartney sunt disponibile pe iTunes, in timp ce albumele lui Ringo Starr din perioada post-Beatles vor putea fi descarcate online incepand cu data de 28 august. Nu se stie inca daca albumele trupei Beatles vor fi disponibile pe iTunes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.