Politia Rutiera din Romania a fost inzestrata cu 25 de autospeciale de interventie pentru cercetarea la fata locului a accidentelor de circulatie. Masinile au fost distributie catre judetele tranzitate de drumuri europene si autostrazi. Ca o noutate
Politia Rutiera din Romania a fost inzestrata cu 25 de autospeciale de interventie pentru cercetarea la fata locului a accidentelor de circulatie. Masinile au fost distributie catre judetele tranzitate de drumuri europene si autostrazi. Ca o noutate, autospecialele sunt echipate si cu 5.000 de testere pentru depistarea soferilor care conduc sub influenta substantelor halucinogene. Autovehiculele sunt echipate cu motoare diesel de 2.500 de centimetri cubi.

Structurile de politie rutiera au fost dotate cu 25 de autospeciale englezesti pentru cercetarea la fata locului a accidentelor rutiere, 100 de dispozitive pentru semnalizarea si marcarea locului accidentului, 500 de camere foto digitale si 5.000 de testere pentru droguri. Valoarea totala a mijloacelor care au intrat in vistieria Politiei Rutiere din Romania este de peste 1,2 milioane Euro (fara TVA), fiind obtinute prin proiectul PHARE Project RO.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.