Candidata de astazi la titlul de 'Sex bomb Gardianul>>, aleasa de directorul Agentiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, este vedeta TV Mihaela Radulescu. A debutat la Tele 7 abc, iar in prezent este gazda emisiunii „Duminica in familie&ldq
Candidata de astazi la titlul de 'Sex bomb Gardianul>>, aleasa de directorul Agentiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, este vedeta TV Mihaela Radulescu. A debutat la Tele 7 abc, iar in prezent este gazda emisiunii „Duminica in familie“, la Antena 1.

Mihaela Radulescu este candidata de astazi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“, aleasa de directorul general al Administratie Nationale de Meteorologie, Ion Sandu. S-a nascut la Piatra-Neamt, intr-o familie de profesori. Istoria ei in televiziune este una foarte bogata. A debutat la Tele 7 abc, transferandu-se apoi la Pro TV. A continuat la Antena 1, pentru a se reintoarce, apoi, in trustul lui Adrian Sarbu. La B1 TV a avut succes cu emisiunea „Gala“. Si-a intrerupt munca, gravida fiind, iar dupa ce l-a nascut pe Ayan s-a intors la Antena 1, unde in prezent este gazda emisiunii „Duminica in familie“. In paralel cu activitatea ei pe micile ecrane, a facut si radio si scrie editoriale la o revista pentru femei. Cele mai bune dintre scrierile sale au fost adunate intr-un volum publicat recent. A fost sotia lui Stefan Banica jr, i ar acum este casatorita cu omul de afaceri evreu Elan Schwartzenberg.
Daca va obtine cea mai mare nota pe site-ul ziarului nostru, Mihaela va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Una dintre vedetele de top din Romania, Mihaela Radulescu, este deja o emblema a Antenei 1. Desi de cativa ani este fidela acestui post, istoria ei in televiziune este destul de lunga. Si-a inceput cariera la Tele 7 abc, sub indrumarea lui Mihai Tatulici si a lui Radu Nicolau. Prima ei emisiune era pe teme de cinema si se chema „Nocturna pe 16 mm“. S-a antrenat apoi in direct, in proiectul „Weekend abc“, un show ce se difuza in fiecare duminica, timp de patru ore. A venit apoi o oferta mai buna, din partea Pro TV. La postul condus de Adrian Sarbu, Mihalea spune ca a fost „de toate“: reporter, documentarist, redactor, producator TV... Nu a avut o emisiune a ei si poate tocmai de aceea a parasit Pro TV in favoarea ofertei venite din partea Antenei 1. Aici a realizat „Duminica in familie“ vreme de doi ani si, cu toate ca nu se putea plange de rating, a plecat din nou la Pro TV, unde a prezentat „Steaua ta norocoasa“. Despre aceasta emisiune, Mihaela spune ca era singura care reusea sa intreaca in audiente „Surprizele“ Andreei Marin. Tot la Pro TV a prezentat „Familia de 5 stele“. A simtit din nou nevoia de o schimbare, asa ca s-a mutat la B1TV. I s-au dat pe mana proiecte precum „Legea celebritatii“, „Secret profesional“ sau „Afis„. Pentru „Punem pariu ca-i vara“, Mihaela a primit Premiul special al juriului din partea APTR. Cea mai apreciata emisiune a sa la B1TV a fost insa „Gala“, unde Radulescu i-a intervievat pe unii dintre cei mai importanti oameni din Romånia. Tot la B1Tv a fost producator al emisiunilor „Pakua“ (prezentata de Maria Marinescu) si „Ridicultura“. A ramas gravida si s-a hotarat sa se retraga din televiziune, insa Antena 1 a ofertat-o din nou, cu emisiunea „Secrete de familie“, produsa de Valeriu Lazarov. Dupa ce a nascut, s-a intors tot la Antena, cu „Duminica in familie“, unde a ramas pana azi.

'Despre lucrurile simple>>
In paralel cu munca sa in televiziune, Mihaela a facut si o emisiune, „Vaya con diva“, la Radio Guerilla si a inceput sa scrie, prin 2001, editoriale pentru reviste de femei. Anul acesta, cele mai frumoase articole ale sale au fost adunate intr-un volum sub numele „Despre lucrurile simple“, editat de Polirom. Toate veniturile rezultate din vanzarea cartii sunt donate organizatiei caritabile United Way. Cartea a ajuns, in timp record, cea mai bine vanduta din acest an. Si, daca tot a primit asemenea incurajari de la public, Mihaela s-a apucat din nou de scris. De data asta, e vorba despre un roman care va fi scos pe piata spre sfarsitul anului.
Pana sa devina celebra, Mihaela nu a dus o viata tocmai lipsita de griji.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.