Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a impartit, ieri, mai multe amenzi si somatii posturilor de televiziune care au incalcat prevederi din „Codul de reglementare a continutului audiovizual“. De departe, „patitul“ a fo
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a impartit, ieri, mai multe amenzi si somatii posturilor de televiziune care au incalcat prevederi din „Codul de reglementare a continutului audiovizual“. De departe, „patitul“ a fost postul OTV. Intreruperea programului pentru zece minute, o amenda de 5.000 de lei si o somatie - recordul zilei.

Pentru abateri constatate in emisiunea „Dan Diaconescu Direct“, sesizate de Patriarhia Romana, CNA a decis intreruperea emisiei OTV, aseara, in intervalul orar 20.50-21.00. CNA a fost sesizat de Patriarhie, in urma emisiunii „Dan Diaconescu Direct“ din 1 iulie, sustinand ca invitatii au facut afirmatii nejustificate care aduceau acuze Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), iar moderatorul Dan Diaconescu nu a intervenit. In timpul emisiunii, potrivit CNA, s-a spus ca BOR este corupta, ca posturile de preoti se platesc cu bani multi si ca, pentru admiterea la masteratele in teologie, se primeste mita. In emisiune nu a intervenit nici un reprezentant al Bisericii. Codul de reglementare a continutului audiovizual spune, printre altele, i n art.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.