„Luam in calcul si varianta de a interzice jucatorului sa joace la Rapid. Pentru ca Herea are o declaratie la noi, data saptamana trecuta, in care spune ca n-a semnat nimic. Iar daca el a semnat actul aditional din 15 iulie, primul dintre cele
„Luam in calcul si varianta de a interzice jucatorului sa joace la Rapid. Pentru ca Herea are o declaratie la noi, data saptamana trecuta, in care spune ca n-a semnat nimic. Iar daca el a semnat actul aditional din 15 iulie, primul dintre cele doua ale acordului de transfer, atunci jucatorul e pasibil de suspendare“. (Constantin Iacov)

George Copos si Constantin Iacov sunt pe cale sa-l innebuneasca pe cel mai plimbat fotbalist al acestei veri, Ovidiu Herea. Chiar daca toate partile s-au inteles, Constantin Iacov spune ca tranzactia nu este finalizata pentru ca exista doua acte aditionale la contract. In unul este vorba de un imprumut pentru 300.000 de euro, iar in al doilea de o vanzare pentru 1.500.000 de euro. Presedintele bancar a amenintat ca va reclama formatia din Giulesti la FIFA daca lucrurile nu se rezolva.

Ovidiu Herea pare condamnat sa rateze complet startul actualului sezon. Cand tocmai se declarase fericit ca a semnat pe trei ani cu Rapid, el este pe cale sa faca a doua oara cale intoarsa din Giulesti, pentru ca Iacov si Copos au reusit sa vorbeasca una si sa semneze alta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.