Un mall cu o suprafata de circa 30.000 de metri patrati va fi construit de dezvoltatorii hypermarketului Auchan in cartierul bucurestean Titan, in imediata vecinatate a magazinului."Le-am dat autorizatia de construire in urma cu cateva luni si deja a
Un mall cu o suprafata de circa 30.000 de metri patrati va fi construit de dezvoltatorii hypermarketului Auchan in cartierul bucurestean Titan, in imediata vecinatate a magazinului."Le-am dat autorizatia de construire in urma cu cateva luni si deja au inceput lucrarile de constructie, care vor dura un an. Mall-ul va fi o extensie a hypermarketului Auchan. Ei detin acolo un teren de 100.000 de metri patrati", a declarat, pentru Mediafax, Ştefan Dumitrascu, arhitectul sef al Primariei Sectorului 3.Mall-ul va avea trei etaje si subsol si va adaposti magazine, restaurante si cinematografe multiplex. Investitia este estimata la circa 15 milioane de euro.Cheltuielile pentru amenajarea primului magazin Auchan din Romania, situat in zona Titan din Bucuresti si deschis anul trecut, s-au ridicat la circa 40 milioane de euro.Auchan va deschide, in a doua jumatate a acestui an, inca trei hipermarketuri, in Cluj-Napoca, Pitesti si Targu Mures, fiecare dintre ele necesitand o investitie de 30-40 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.