Steaua joaca astazi, la Borisov (ora 20.00 / Pro TV), prima mansa a disputei cu BATE, din ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor. Principala preocupare a lui Gheorghe Hagi la antrenamentele din aceasta saptamana a fost sa ii monteze pe jucatori
Steaua joaca astazi, la Borisov (ora 20.00 / Pro TV), prima mansa a disputei cu BATE, din ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor. Principala preocupare a lui Gheorghe Hagi la antrenamentele din aceasta saptamana a fost sa ii monteze pe jucatori, in conditiile in care numele adversarului nu spune nimic in fotbalul european. Toata munca „Regelui“ a fost, insa, zadarnicita de finantatorul Gigi Becali si managerul Adrian Ilie inaintea plecarii spre Belarus. Cei doi au dat declaratii peste masura de optimiste, care pot avea un efect negativ asupra jucatorilor „ros-albastri“.

Steaua Bucuresti o intalneste pe BATE Borisov in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Imediat dupa meciul de la Bucuresti cu Zaglebie, Gheorghe Hagi i-a avertizat pe jucatorii sai ca trebuie sa isi mentina concentrarea, chiar daca numele echipei din Belarus nu spune mare lucru nici macar pentru cunoscatori. Antrenorul „ros-albastrilor“ a tinut acest discurs la fiecare sedinta tehnica de pregatire a intalnirii cu BATE. „Nu va lasati pacaliti de numele adversarului. Daca au ajuns pana aici, inseamna ca vor fi foarte hotarati si ambitiosi, deci sunt periculosi“, a spus Hagi. „Regele“ nu se considera nici in ruptul capului calificat in grupele Ligii Campionilor si doreste ca si elevii sai sa ramana cu picioarele pe pamant.

Adrian Ilie crede ca Steaua se va califica dupa primul joc
Spre deosebire de Hagi, finantatorul Gigi Becali si managerul Adrian Ilie sunt de parere ca BATE Borisov nu poate ridica nici o problema.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.