Gabriela Irimia, una din gemenele de la Cheeky Girls, a fost operata, ieri, de calcul renal, la clinica Lukmed din Cluj-Napoca. Conform unor surse medicale, interventia suferita de cantareata a fost realizata cu cel mai modern aparat in domeniu. Ven
Gabriela Irimia, una din gemenele de la Cheeky Girls, a fost operata, ieri, de calcul renal, la clinica Lukmed din Cluj-Napoca. Conform unor surse medicale, interventia suferita de cantareata a fost realizata cu cel mai modern aparat in domeniu. Venita in Romania cu scopul de a-si face o operatie estetica la sani, impreuna cu sora sa, Monica, Gabriela a fost depistata cu calcul renal la rinichiul drept. Prin interventia de litotripsie extracorporeala, cu ajutorul microundelor, piatra a fost sparta, urmand a fi eliminate in decurs de cateva zile. Gabriela a parasit clinica Lukmed, dar este tinuta sub supraveghere de medici, care i-au administrat antialgice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.