Norocosii care au nimerit toate cele sase numere de la extragerea „6 din 49“ au abandonat apartamentele de lux primite drept bonus de la Loteria Nationala. Vecinii spun ca fenomenul se datoreaza fricii proaspetilor milionari in euro de a
Norocosii care au nimerit toate cele sase numere de la extragerea „6 din 49“ au abandonat apartamentele de lux primite drept bonus de la Loteria Nationala. Vecinii spun ca fenomenul se datoreaza fricii proaspetilor milionari in euro de a fi jefuiti, santajati cu rapiri si asaltati de toti cersetorii din Capitala. Imobilul din buricul Capitalei pare o cladire- fantoma. Proprietarii au oferit apartamentele spre inchiriere. O agentie imobiliara profita de aceasta oferta mereu proaspata si a deschis un sediu chiar la intrarea in blocul Loteriei. Ieri, doar la doua geamuri fluturau cateva rufe puse la uscat de chiriasii care au indraznit sa se mute in cladire. Si acestia au fugit, insa, la vederea aparatului de fotografiat, ascunzandu-se dupa jaluzele. Aceeasi situatie discreta si la blocul SRI, lipit de cel al Loteriei, pe care scrie ca „numai sase sunt norocoase“.

Blocul Loteriei din Capitala, in care se afla apartamentele oferite drept premiu suplimentar castigatorilor de la categoria I de la „6 din 49“, este aproape nelocuit. Norocosii au inchiriat apartamentele de frica cersetorilor si a rapitoril or. Aflat in buricul targului, blocul pare parasit, doar la doua dintre balcoane fluturand cateva rufe puse la uscat.

Situat in buricul Capitalei, pe Nerva Traian si lipit de blocul SRI, blocul pe care scrie mare „Numai sase sunt norocoase“ pare parasit. Daca vrei sa intri in cladire, un portar cu un fizic de bolnav de oftica te sfatuieste amabil sa renunti, pentru ca „nu este nimeni pe-acasa“. La poarta te dumiresti ca de fapt apartamentele din imobil nu sunt locuite. Doar la doua dintre acestea, aflate la etajele inferioare, se vad pe balcon falfaind in bataia vantului cateva rufe puse la uscat, semn ca cineva s-a incumetat totusi sa stea in acest bloc parca parasit. Oamenii din cele doua apartamente locuite nu sunt insa comunicativi. Cand aud ca se face un reportaj, inchid repede geamurile si mai trag si transperantele, pentru ca gestul sa fie cat mai elocvent. Sunt, totusi, numai chiriasi, dupa cum ne lamureste portarul. Niciunul dintre proprietari, majoritatea din alte orase, nu s-a asezat temeinic in apartamentele cu dimensiuni de invidiat si finisate frumos.

Agentie imobiliara de succes in blocul Loteriei


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.