Arbitrele au tot mai mult credit in fotbalul european. Dupa premiera inregistrata in Liga I, meciul Gloria Bistrita - Unirea Urziceni fiind condus la centru de Cristina Dorcioman, Steaua a aflat ca va fi arbitrata in Belarus de Cristina Cini. Italia
Arbitrele au tot mai mult credit in fotbalul european. Dupa premiera inregistrata in Liga I, meciul Gloria Bistrita - Unirea Urziceni fiind condus la centru de Cristina Dorcioman, Steaua a aflat ca va fi arbitrata in Belarus de Cristina Cini. Italianca a fost desemnata de UEFA sa asigure o tusa la partida BATE Borisov - Steaua, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Cristina Cini are 38 de ani si este prima femeie asistent din fotbalul profesionist italian A. Ea a debutat in Seria A in 2003, iar in 2007 a fost prezenta la Campionatul Mondial feminin. Pana acum, a arbitrat 20 de meciuri in Serie A.

Becali dribleaza regulamentele 'pastorind>> doua echipe
Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ca are emotii pentru partida cu bielorusii, chiar daca din brigada de arbitri face parte si o femeie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.