Noua persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier petrecut duminica noaptea in Ungaria, pe autostrada care duce catre aeroportul Ferihegy, din Budapesta. Patru dintre raniti sunt cetateni romani si au fost internati in mai multe spitale
Noua persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier petrecut duminica noaptea in Ungaria, pe autostrada care duce catre aeroportul Ferihegy, din Budapesta. Patru dintre raniti sunt cetateni romani si au fost internati in mai multe spitale din Budapesta.

Potrivit politiei maghiare, cele noua persoane au fost ranite in urma ciocnirii frontale dintre un autoturism si un microbuz, Automobilul implicat in accident era inmatriculat in Cehia, iar soferul cetatean ceh. Toti pasagerii microbuzului erau cetateni romani. Nu se stie care a fost cauza accidentului, dar autostrada catre Ferihegy este in general foarte aglomerata. Ambasada Romaniei nu are informatii exacte despre identitatea pasagerilor. In total, 9 persoane au fost ranite. Dintre acestea, 4 sunt romani, iar doi se afla in stare foarte grava. Toti cei patru romani au fost internati intr-un spital din Budapesta. Ieri dupa-amiaza, doi romani au fost externati, ceilalti doi avand nevoie de opt zile de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.