Ministrul culturii si cultelor, Adrian Iorgulescu, va inaugura, vineri, noua scena a Salii Palatului, institutie care va gazdui in septembrie Festivalul „George Enescu“. Lucrarile pentru reabilitarea, consolidarea si modernizarea acestei
Ministrul culturii si cultelor, Adrian Iorgulescu, va inaugura, vineri, noua scena a Salii Palatului, institutie care va gazdui in septembrie Festivalul „George Enescu“. Lucrarile pentru reabilitarea, consolidarea si modernizarea acesteia au fost incepute pe 21 mai. Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) a achizitionat 16 panouri care au fost amplasate pe scena Salii Palatului, iar de reglajul acusticii s-a ocupat specialistul german Wolfgang Ahnert. Astfel s-a finalizat prima parte a proiectului de trasformare a salii in primul „mall cultural“ din Romania. Dupa inaugurarea scenei se va continua cu refacerea electro-acusticii, o firma din strainatate urmand sa monteze un nou sistem de sonorizare in vederea Festivalului „George Enescu“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.