Fotbalistii echipei Jiul si componentii staff-ului tehnic au fost interogati, ieri, de catre reprezentanti ai Politiei Municipiului Petrosani, in cazul jucatorului batut la vestiar, Mihai Lungan. „Acum suntem toti intorsi pe dos si nu stiu ce
Fotbalistii echipei Jiul si componentii staff-ului tehnic au fost interogati, ieri, de catre reprezentanti ai Politiei Municipiului Petrosani, in cazul jucatorului batut la vestiar, Mihai Lungan. „Acum suntem toti intorsi pe dos si nu stiu ce sa spun. Probabil ca voi ramane la echipa pentru ca am multa treaba aici. A venit politia, m-a interogat si am spus ceea ce am spus si presei, adica ceea ce am vazut eu“, a afirmat managerul general Ioan Sdrobis.

Comandantul Politiei Petrosani, Florin Nicolae, a declarat ca au fost trimise mai multe citatii, dar deocamdata nu s-a prezentat nimeni la sediu. „Oamenii nostri au plecat in teren pentru a aduna alte probe“, a spus Florin Nicolae, conform Mediafax. Fundasul echipei Jiul, Mihai Lungan, sustine ca a fost batut, joi dupa-amiaza, in vestiar, de bodyguarzii patronului Alin Simota (foto), deoarece a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract. Aflat la Valcea, Lungan a trimis politiei din Petrosani prin fax certificatul medico-legal in baza caruia necesita 11-12 zile de ingrijiri medicale.

Istinie da inapo i: 'Nu am fost rapit si dus cu catuse la måini>>
Atacantul Ovidiu Istinie, de la Jiul, a declarat ca s-a prezentat la echipa din Petrosani de bunavoie, si nu cu catuse la maini, asa cum a sustinut procuratorul Dumitru Tudor. „Nu este nimic adevarat. Cei de la Jiul mi-au aratat ca am contract pana in 2010 cu Jiul, astfel ca m-am prezentat vinerea trecuta la clubul din Vale, altfel as fi riscat suspendarea. Am venit la Petrosani fara sa fiu fortat de nimeni pentru ca sunt jucator aflat sub contract cu Jiul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.