Demnitatea dumneavoastra personala nu ridica obstacole in fata elanului pasional, aveti o inima larga care isi revarsa vitalitatea atat fizic cat si psihic. Se remarca o atitudine puternica care va face sa resimtiti cu acuitate atractiile si repulsi
Demnitatea dumneavoastra personala nu ridica obstacole in fata elanului pasional, aveti o inima larga care isi revarsa vitalitatea atat fizic cat si psihic. Se remarca o atitudine puternica care va face sa resimtiti cu acuitate atractiile si repulsiile afective si care va poate inspira atat bucurii mari, cat si dureri profunde. Ignorati pe cat posibil atat sentimentele indoielnice, cat si legaturile indecise, jumatatile de masura; incercati sa mergeti direct la tinta unei iubiri totale, dorita sincer. Exista pericolul unor deceptii sentimentale care va apar ca un corp strain in inima, ce trebuie eliminat asa cum se elimina un fir de praf din ochi. Simtiti nevoia sa fiti admirati, aveti nevoie de un partener care sa va supraestimeze. Sunteti indragostiti de perfectiune.

Dragostea va fi sambata si duminica un prilej de bucurie, dominat de exaltare inflacarata si de entuziasm spiritual. Pe de o parte simtiti nevoia sa fiti un centru atractiv, pe de alta parte trebuie sa va analizati egocentrismul pentru a va consacra celorlalti.

Nu faceti economie daca trebuie sa cheltuiti banii pe rochii, bijuterii sau pe lucruri extravagante i n general.
Tot ceea ce faceti este indreptat in directia propriilor ambitii, aveti atuuri serioase in jocul social, iar aspiratiile sunt semnificative.



Berbec

Va purtati cu manusi in materie de dragoste. Veti intelege ca un compliment bine adus din condei poate aduce partenerul la picioarele dumneavoastra. Aveti un excelent spirit de echipa si mai ales forta de a-i antrena si pe ceilalti si de a le inspira incredere ca afacerea functioneaza. Sunteti motorul a ceea ce intreprindeti, ramaneti fixat pe un program si va impuneti cu lejeritate ideile in jur.

Taur

Aspirati mereu la mai mult, deoarece nevoile dumneavoastra sunt numeroase, iar firea va indeamna sa traiti pe picior mare, sa duceti o viata opulenta. Puteti arunca cu usurinta banii pe fereastra. La acest sfarsit de saptamana casa dumneavoastra va fi deschisa tuturor prietenilor, pe care ii veti primi cu un fast deosebit. Simtiti nevoia sa fiti generosi si acest lucru va imbogateste. Modul de viata este posibil insa sa va depaseasca resursele financiare.

Gemeni

Va domina un anumit sentiment de inferioritate, nejustificat. Sunteti tentati sa va izolati, sa ascundeti aceasta senzatie suparatoare de nesiguranta. Incercati sa faceti fata concurentei sau rivalitatilor, sa fiti cat mai detasati! Treceti totul prin sita si cumpaniti mai mult lucrurile care merita sa fie luate in calcul ca fiind valide si cele care sunt doar mici inconveniente de moment.

Rac

Doriti sa controlati si ulterior sa stapaniti. Evitati situatiile care genereaza panica, deoarece pot provoca anumite intarzieri nedorite. Alegeti un drum clar, fara a va pierde in detalii. Aptitudinile se indreapta zilele acestea spre specializare si eruditie, spre scrieri critice. In dragoste, sunteti dotati cu un spirit incisiv, penetrant, altfel spus nu va ascundeti dupa degete.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.