Margareta Irimia, mama si impresarul celor doua gemene de la trupa Cheeky Girls a declarat pentru publicatia britanica “The Sun” ca fiica ei, Gabriela, nu are permisiunea doctorilor de a face sex timp de o luna, din cauza interventiei ch
Margareta Irimia, mama si impresarul celor doua gemene de la trupa Cheeky Girls a declarat pentru publicatia britanica “The Sun” ca fiica ei, Gabriela, nu are permisiunea doctorilor de a face sex timp de o luna, din cauza interventiei chirurgicale care urmeaza sa i se faca zilele acestea la o clinica din Cluj. Motivul pentru care cele doua gemene au revenit in tara natala este o operatie estetica, de reconstructie a sanilor. Gabriela si Monica (24 de ani) si-au marit sanii la un spital din Mara Britanie, insa nu sunt multumite de rezultat. Astfel, ele au hotarat sa se opereze din nou in Romania, avandu-l aproape si pe tatal lor, doctor de profesie. Pe langa operatia pe care vrea sa si-o faca la sani, Gabriela a fost depistata si cu pietre la rinichi.

Au anulat vacanta


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.