Sotia lui Omar Hayssam, impreuna cu copiii acestuia, va putea parasi Romania. In urma cu o luna, Tribunalul Bucuresti decisese ca, din punct de vedere legal, nimic nu poate impiedica familia lui Hayssam sa iasa din tara. Dupa pronuntarea hotararii T
Sotia lui Omar Hayssam, impreuna cu copiii acestuia, va putea parasi Romania. In urma cu o luna, Tribunalul Bucuresti decisese ca, din punct de vedere legal, nimic nu poate impiedica familia lui Hayssam sa iasa din tara. Dupa pronuntarea hotararii TMB, din punct de vedere procedural, Adela Hayssam nu trebuia decat sa scoata un certificat de grefa care sa ateste existenta acestei hotarari judecatoresti. Eliberarea acestui document nu era, insa, posibila decat dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti terminau de redactat motivarea deciziei, fapt care a fost tergiversat timp de o luna. Hotararea instantei, desi supusa recursului Autoritatii Tutelare a sectorului 2, poate fi pusa in aplicare, pentru ca aceasa cale de atac nu suspenda decizia tribunalului.

Destinatia: Homs, Siria


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.